KOLICA ZA RADIONICE

Prvo da odgovorimo na pitanje zašto mi proizvodimo kolica za radionice...

Tijekom našeg poslovanja u sklopu svih usluga koje dajemo pojavila se potreba da nabavimo nekoliko kolica za radionicu koja bi nam olakšala odrađivanje svakodnevnih poslova.

Nakon što smo ih nabavili preko dobavljača koji nude takva kolica na našem tržištu, odmah smo ostali razočarani kvalitetom i čvrstoćom istih, pogotovo uzevši u obzir cijenu koju smo platili za njih, koja je jednostavno bila prevelika i nerealna za tako nisku razinu kvalitete od korištenih materijala do same završne obrade.

Unatoč svim pokazateljima koji su nam govorili da kolica koja smo nabavili jednostavno nisu dovoljno čvrsta, sigurna niti kvalitetna za korištenje u bilo kakvim radionicama, odlučili smo im dati šansu.

Naravno nakon kratkog korištenja kolica su prouzročila više štete nego koristi te postala neupotrebljiva, a nama se opet pojavila potreba za nabavkom kolica za radionicu.

Ovaj put smo bili pažljiviji i pokušali naći nekoga tko nam može pružiti višu razinu kvalitete (mi bi to nazvali osnovnom razinom kvalitete, no drugi proizvođači nas svojim proizvodima jednostavno demantiraju) ali takvog proizvoda nije bilo na našem tržištu.

Odlučili smo sami zadovoljiti razinu kvalitete koja nam je potrebna te krenuli u izradu takvih “super“ kolica za radionicu.

Nakon nekog vremena dobili smo kolica kojima je jedna od glavnih odlika da se u biti i smiju koristiti u radionicama, bez straha od pucanja konstrukcije, ploča, kotačića i valjda svega drugog ako se kolica slučajno pomaknu sa nekog mjesta, što je dosta bitno ako se na ta kolica stavi nešto što ima neku vrijednost (npr. server od >40.000,00kn).

Sada kao finalni proizvod imamo kolica za radionice koja svojom razinom kvalitete zadovoljavaju zahtjeve tržišta te opravdavaju svoju cijenu. Kolica imaju 2 fiksna i 2 okretna kotača, te su dostupna u raznim veličinama.

TOP