OPREMANJE INTERIJERA

U suradnji sa poznatim arhitektonskim stručnjacima i suradnicima uspješno smo projektirali i opremili razne vrste poslovnih prostora.

Pomno birajući suradnike proteklih desetljeća stvorili smo krug dobro uhodanih izvođača različitih profila i struka što garantira da preuzeti projekt dovršavamo u roku.

Svaki komad namještaja koji je proizveden u stolariji obrađen je s puno pažnje i kvalitetom bez kompromisa. Sav namještaj se radi po mjeri vašeg poslovnog prostora.

Uredski namještaj dizajniran je s posebnim naglaskom na funkcionalnost, tako npr. uredski stolovi imaju u sebi poseban prostor u kojem se nalazi odgovarajući broj potrebnih utičnica za struju i mrežu koji su sakriveni od pogleda. Sve je izvedeno na način da se što više sakrije sva potrebna žičana infrastruktura koja smeta pri svakodnevnom korištenju, ukratko - na podovima nema žica.

Stolovi se spajaju na postojeću uredsku infrastrukuturu, ako je nema - prema potrebi izvodimo i projektiranje te postavljanje sve potrebne uredske infrastrukture.

TOP